Принц Гаррі провів зустріч з королевою Данії в Нью-Йорку: Меган Маркл там не було

Фото: Reuters

Принц Гаррі спільно з королевою Бельгії Матильдою та голлівудською зіркою Форестом Вітакером провів зустріч з жертвами дитячого насильства на вечері в Нью-Йорку. Меган Маркл там не було. 

Як пише Daily Mail, Гаррі під час візиту до Нью-Йорка відвідав вечерю, організовану Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ).

Під час заходу, присвяченого тим, хто пережив насильство в дитинстві, принц Гаррі мав зустріч з королевою Бельгії Матильдою, актором Форестом Вітакером, кількома головами агентств ООН та іншими високопосадовцями. Меган Маркл там не було.

Меган Маркл і принц Гаррі знову потрапили в скандал: це пов’язано з Кейт Міддлтон Всі вони прибули до Нью-Йорка на Генеральну Асамблею ООН, яка розпочалась в понеділок вранці на Мангеттені.

Офіційні особи з таких країн, як Швеція, Колумбія, Зімбабве, Грузія, Канада, Ісландія та Бразилія, а також жертви дитячого насильства були присутні для обговорення важливих питань.

Ця зустріч відбулася наступного дня після того, як Гаррі сольно відвідав благодійний концерт Кевіна Костнера в його маєтку на узбережжі Каліфорнії, в той час, як Меган Маркл, як кажуть, “захворіла”.

Королівський експерт Філ Дампір сказав: “Важливо, що він зараз так багато робить сам. Вони живуть більш відокремленим життям, втім це має такий вигляд, ніби Гаррі намагається вирішити, яким саме є його майбутнє”.

Нагадаємо, що на Netflix з’явиться нове шоу, створене скандальним принцом Гаррі та його дружиною Меган Маркл. Ця новина стала відомою практично одночасно з заявою Кейт Міддлтон про її одужання.

Джерело: prm.ua