Король Чарльз припинить лікування від раку

Фото: Reuters

Король Великої Британії Чарльз III зупинить своє лікування від раку під час закордонного візиту до кількох країн Океанії.

Згідно з інформацією Daily Mail, монарх проходить щотижневе лікування, яке вирішив тимчасово відкласти через офіційні візити до Австралії та Самоа. Під час подорожі він відвідає Сідней, Канберру та візьме участь у зустрічі глав урядів країн Співдружності (CHOGM) у Самоа.

Лікарі короля дозволили зробити 11-денну перерву в терапії. Подорож була ретельно спланована спільно з медичними фахівцями, щоб не зашкодити здоров’ю монарха. Попри прохання дружини, королеви Камілли, і радників знизити робоче навантаження, Чарльз заявляє, що робота додає йому сил у складні часи.

Нагадаємо, що у короля Великої Британії Чарльза III діагностували рак. Він уже почав лікування, хоча сам тип хвороби ще не виявили.

Також  75-річний Чарльз пройде “коректувальну процедуру” через доброякісне захворювання, яке є поширеним серед чоловіків, старших за 50 років.

Палац відмовився повідомити, як довго король пробуде в лікарні, але його майбутні публічні виступи були відкладені, щоб у нього був час на одужання.

Раніше принцеса Уельська Кейт Міддлтон була ушпиталена для проведення планової операції на черевній порожнині.

Джерело: prm.ua