ЗСУ під Вовчанськом взяли у полон понад півсотні росіян, – ОСУВ “Хортиця”

Сталося це в неділю, 2 червня 2024 року.

Українські військові захопили в полон біля 60 російських окупантів під Вовчанськом Харківської області. 

Про це повідомив у коментарі виданню LIGA.net речник оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” Назар Волошин. Сталося це в неділю, 2 червня 2024 року. 

Зазначається, що того ж дня в ОСУВ “Хортиця” повідомляли, що Сили оборони  контролюють 70% Вовчанська. Станом на поееділок, 3 червня, бої в місті тривають.

Війна в Україні: ситуація на фронті

Генеральний штаб ЗСУ у зведенні по ситуації на фронті станом на 19:00 повідомив, що від початку доби загальна кількість атак російських окупантів на позиції українських військ по всій протяжності фронту з початку доби сягнула 102. 

Зазначається, що тривають бої в районі Вовчанська Харківської області. Російські загарбники завдають авіаційних ударів на півночі Харківщини із застосуванням керованих авіабомб. 

Крім того, ворог атакує на Покровському напрямку. Станом на 19:00 там тривало 11 боїв, загалом кількість зіткнень за сьогодні зросла до 35. Безповоротні втрати ворога на тому напрямку складають майже 290 осіб вбитими і пораненими. 

Також російські загарбники активізувалися на Оріхівському напрямку, зокрема в районі Малої Токмачки. Там ворог атакував сім разів протягом дня.


Джерело: unian.ua