P. Diddy завжди був ненормальним. Мені особисто це розповідала людина, яка працювала у цього репера 7 років

Про скандал навколо американського репера P. Diddy.

Відомо, що пуританська мораль — спосіб життя, якому притаманні крайня суворість звичаїв. Пуританці — ті, хто емігрував до США свого часу. Вони є ніби творцями підвалин країни. Завжди вони були дуже релігійні, суворі, вкрай морально стримані. Приміром, зрада — якась заборонена дія за межами сім’ї — завжди ними сильно критикувалася і засуджувалася.

Подібні пуританські корені досі в США існують, попри описувані розбещеність, різні збочення, зміну статей людей тощо. США — країна екстремальна, і там, де та ж Європа не вважає щось ганебним, у США цього часто соромляться і всіляко відкидають. Думаю, що саме екстремальність породжує екстремальність. Саме тому, через нашу екстремальну моральну стриманість, і відбуваються аналогічні крайнощі, але тільки вже спрямовані в інший бік.

Наші відомі актори та співаки, такі як P. Diddy (Шон Комбс), впливають на маси й підтримують демократів. У нас усе подібне повністю вкрите “демократією”.

Практично нікого немає в Голлівуді, хто підтримував би республіканців (за винятком невеликої групи “друзів Лінкольна”, які зустрічаються таємно, інакше їх би заблокували). Здебільшого — це демократи: наші університети, Голлівуд тощо. “Прогресисти”, як їх називають. Це слово позначає дуже вже ліберальних людей, відкритих до всього і вся.

До чого я це говорив. Природно, P. Diddy підтримував демократів. І — факт, що його зараз звинуватили в тому, що він примушував перевозити людей з одного штату в інший для перебування в рабстві, примушував жінок займатися всілякими непристойностями тощо. У нього знаходили різні інструменти, пов’язані з сексом, організацією оргій (по-моєму, було знайдено тільки щось близько тисячі пляшок якоїсь олії та масел)…

Цей P. Diddy завжди був ненормальним. У мене колись давно працював один чоловік — Лаврентій. Цей Лаврентій пропрацював у мене рік, потім я його перевів до свого приятеля, який навчав його стрільби. Потім Лаврентій почав працювати в охоронній компанії й потім пішов на роботу до P. Diddy. Працював Лаврентій у P. Diddy 7 років. Коли я якось мав змогу з ним спілкуватися, то він мені розповідав, що P. Diddy – повністю божевільний, страшний тип, реальний монстр. З такою поведінкою навіть великі гроші не зможуть прикрити зло. Як це було з Епштейном — педофілом, який нібито повісився у в’язниці. Багато хто, до речі, у нас сумнівається, що він справді наклав на себе руки. Його прізвище стало таким собі клеймом. Уже те ж саме говорять у США і про P. Diddy.

Зараз у нас будь-хто, хто був пов’язаний з P. Diddy, отримає великі проблеми. Особливо політики, адже багато хто з них приходив на ці “гарячі” вечірки. Усі, хто пов’язаний із P. Diddy, уже мають великі труднощі. У нашому суспільстві до цього всього ставляться дуже серйозно.

Яскравий приклад — Елліотт Бройді. Він був своїм у консервативному світі, але коли з’ясувалося, що він мав стосунки з жінкою за межами сім’ї, яка знімалася для Playboy, то це одразу змусило Бройді піти з усіх посад і позицій. Попри те, що у Бройді були й кримінальні розслідування, і звинувачення в насильстві, той випадок із жінкою з Playboy був для нього реально руйнівним. Вона подала до суду, заявивши, що Бройді змусив її зробити аборт, заразив її венеричними захворюваннями, бив її, всіляко принижував. У суді вона виклала все в деталях, включно з тим, що Бройді змушував її називати його “Трампом” під час сексу. Тільки уявіть? Був величезний скандал.

Інший приклад — роман Білла Клінтона з Монікою Левінскі. Теж, як усі пам’ятають, він став величезним ударом для Клінтона. Він спочатку клявся, що не мав із Левінскі статевих стосунків, але потім усе з’ясувалося.

Подібні події несуть серйозні наслідки й жорстку реакцію нашого суспільства, яке дуже чутливе до подібних речей (на відміну від країн Латинської Америки, Азії, Європи або ж країн пострадянського простору, де до такого ставляться все ж менш гостро). Ці країни вважають подібні стосунки більше особистими історіями, на відміну від США, де все в певний момент стає публічним, навіть дуже особисте.

На моральний аб’юз людини в нас дивляться набагато суворіше, ніж на фізичний. Є рух #MeToo – політичний рух, підтримуваний демократами. Він спрямований на засудження сексуальних домагань, навіть якщо вони й сталися 20-30 років тому. Однак, часто тут контекст не враховується. І багато людей, які висувають звинувачення щодо нібито “ґвалтівників”, подають до суду і вимагають мільйони доларів компенсації. І це часто стає головною метою багатьох. Тому, чистота цього всього “проєкту” має в наслідку підозри, якщо вже говорити відверто.

• Матеріали, що публікуються в розділі “ДУМКИ”, відображають думку автора публікації, який несе повну відповідальність за вірогідність інформації.
• Редакція prm.ua може не поділяти думки, викладені в авторському матеріалі.
• Власник вебсторінки в розділі “ДУМКИ” є автор публікації.

Джерело: prm.ua