Меган Маркл звинуватили в суперництві з Кейт Міддлтон

Фото: Reuters

Дружина принца Гаррі Меган Маркл нібито вимагала переїхати у великі апартаменти у Віндзорському замку, щоб “жити поряд з королевою”.

Як пише Hindustan Times, за словами королівського експерта, така “зацикленість” Меган Маркл на отриманні апартаментів у величезному замку походить від її суперництва з дружиною принца Вільяма Кейт Міддлтон.

У серії документальних фільмів Netflix Гаррі та Меган розповідали про свій котеджний спосіб життя. Меган розповіла, що вона припускала, що вони житимуть у “чомусь більш королівському” після весілля.

“Люди думали, що ми жили в палаці. А ми були в котеджі”, — сказав Гаррі в одному з епізодів.

“Диктатор на високих підборах”: чому співробітники принца Гаррі та Меган Маркл кинулись захищати пару “Кенсінгтонський палац звучить дуже царствено, звичайно, так. Але Ноттінгемський котедж був таким маленьким”, — додала герцогиня.

Королівський експерт Кінсі Шофілд розповів GB News, що американська акторка запитала, чи можуть вони жити у Віндзорському замку, де вони провели весілля, після того, як пара обмінялася обітницями у 2018 році. Але їй було відмовлено в цьому з кількох причин.

Кінсі заявив, що “зацикленість” Меган на отриманні апартаментів у величезному замку походить від її суперництва з дружиною принца Вільяма Кейт Міддлтон, яка живе у Кенсінгтонському палаці зі своїми дітьми. Герцогиня просто хотіла “щось подібної значущості”.

Нагадаємо, що на Netflix з’явиться нове шоу, створене скандальним принцом Гаррі та його дружиною Меган Маркл. Ця новина стала відомою практично одночасно з заявою Кейт Міддлтон про її одужання.

Джерело: prm.ua