Принц Джордж продовжив авіаційну традицію королівської родини

Фото: Instagram

Старший син майбутнього короля Великої Британії Вільяма та Кейт Міддлтон, 11-річний принц Джордж, здійснив свій перший політ. 

Як пише The Sun, в останній день літніх канікул Джордж вперше політав на аеродромі в Беркширі під наглядом інструктора. За польотом уважно спостерігали його батьки, принц Вільям і Кейт Міддлтон.

Принц Джордж провів у повітрі менш як годину і вдало приземлився. Очевидці розповіли, що політ сподобався юному спадкоємцю.

Принц Джордж, син герцога та герцогині Кембридзьких, нещодавно розпочав навчання на аеродромі, де колись тренувався його прадід, принц Філіп. Це підкреслює тісний зв’язок королівської родини з авіацією. Принц Вільям та принц Гаррі також мають значний досвід у цій сфері: Вільям літав на вертольотах пошуково-рятувальних сил, а Гаррі — був пілотом вертольота Apache в Афганістані.

Крім того, авіація є важливою частиною життя і для батьків герцогині Кембридзької Її мати працювала стюардесою, а батько був авіадиспетчером.

Нагадаємо, що молодшому сину короля Великої Британії Чарльза 15 вересня виповниться 40 років. Це перша кругла дата, яку принц Гаррі відзначатиму окремо від королівської родини, з якими нині у нього непрості стосунки.

Джерело: prm.ua