На фронті загинув актор Дніпровського Національного театру Андрій Касьянов

Джерело: detector.media
Андрію Касьянову було лише 27 років. Однією з останніх театральних робіт актора стала роль грузинського художника Ніко Піросмані у виставі «Мільйон червоних троянд».

На фронті загинув захисник України, актор Дніпровського Національного театру Андрій Касьянов. Про це повідомив колектив театру на своїй сторінці у Фейсбук.

«Сьогодні колектив Дніпровського національного театру ім. Т.Г. Шевченка знаходиться у глибокій скорботі. Велике горе об’єднало всіх нас – загинув у бою з ворогом артист драми нашого театру  Андрій Касьянов.

Талановитий артист, щира і добра людина, сміливий захисник нашої держави.

Повідомлення про смерть Андрія вразило всю нашу театральну родину.

Ми пам’ятаємо і запам’ятаємо його, як найдостойнішу людину», – написали колеги Андрія Касьянова.

Андрій Касьянов/фб-сторінка Дніпровського Національного театру

«Щира вдячність, безмежна шана та вічна пам’ять тобі, Андрію!

Пам’ятаємо про тебе, як про людину міцну духом і нескорену. Ти віддав своє життя заради нашого мирного майбутнього у вільній та незалежній Україні!

Спочивай з миром!

Герої не вмирають! Вони назавжди в наших серцях!

Низький уклін близьким та рідним нашого актора та воїна! Співчуваємо батькам Андрія Касьянова! Ви виростили справжнього чоловіка та гідного українця», – пишуть колеги Героя.

Андрію Касьянову було лише 27 років, він народився 30 січня 1997-го.

Актор Андрій Касьянов у війську Фото з Фейсбук Андрія Касьянова

Однією з останніх театральних робіт актора стала роль грузинського художника Ніко Піросмані у виставі «Мільйон червоних троянд».

Вистава Мільйон червоних троянд Андрій Касьянов у ролі Ніко Піросмані. Фото: shevchenko.theater.dp / Instagram Заглавне фото: Фейсбук Андрія Касьянова