Ще один скандал в королівській родині: принц Гаррі відхилив щедру пропозицію батька

Фото: Reuters

Ворожнеча всередині королівської родини триває ось уже понад чотири роки й, схоже, не збирається вщухати. Принц Гаррі під час свого останнього візиту до Великої Британії відмовився від пропозиції батька, короля Чарльза, пожити в Букінгемському палаці. Натомість молодший син монарха обрав готель.

Як пише Daily Mail, 39-річний герцог Сассекський приїхав до Великої Британії, щоб відзначити десяту річницю “Ігор Нескорених”, а потім разом з дружиною Меган Маркл вирушив у квазікоролівський тур до Нігерії.

Повідомлялось, що принц Гаррі просив батька дозволити зупинитися в королівській резиденції під час поїздки, але, схоже, передумав і обрав готель. На час поїздки були вільні кімнати у різних маєтках, тож невідомо було, яке розміщення пропонував Палац.

“Я не знаю, що ще міг зробити король. Він запропонував Гаррі залишитися в Букінгемському палаці, але, схоже, навіть цього було недостатньо”, – каже джерело The Times.

Возз’єднання принца Гаррі з батьком очікувалось після того, як він приїхав до Великої Британії на тлі повідомлень про те, що монарх лікується від невідомої форми раку.

Деякі джерела з оточення Гаррі кажуть, що той сповістив батька про намір побачитись з ним під час поїздки. Однак, люди з оточення короля кажуть, що такого повідомлення не було, попри прохання про житло.

Але, попри те, що король, підписав прохання Гаррі залишитися в королівській резиденції, візит так і не відбувся та герцог так і не побачився з батьком.

Раніше повідомлялось, що принцу Гаррі вдалось здійснити заповітну мрію матері Діани.

Джерело: prm.ua