Від принца Гаррі та Меган Маркл пішов ще один працівник: пропрацював лише три місяці

Фото: Reuters

На початку цього року до команди принца Гаррі та його дружини Меган Маркл доєднався Джош Кеттлер, який обійняв посаду титулованого начальника штабу. Втім, через три місяці після початку роботи чоловік звільнився. 

Як пише People, Джош Кеттлер проживає в Санта-Барбарі, штат Каліфорнія, раніше був керівником апарату та керівником відділу стратегічних партнерств комунікаційної платформи Cognixion.

Таке рішення службовця стало несподіваним ударом для представників королівської родини Великої Британії, оскільки він мав супроводжувати пару впродовж туру Колумбією.

Вперше Джош Кеттлер приєднався до принца Гаррі під час травневих відвідин “Ігор нескорених”, спортивних паралімпійських змагань, які заснував монарх, у Лондоні. Наступного разу титулований начальник штабу вийшов у люди, супроводжуючи герцога Сассекського на ювілейній службі в соборі Святого Павла.

До того ж Джош Кеттлер був важливою особистістю під час триденного туру принца Гаррі та Меган Маркл до Нігерії. Член команди королівського подружжя був присутній на зустрічі монарха з урядовцями західноафриканської країни та мав супроводжувати представників титулованої родини Великої Британії під час візиту до Колумбії, незадовго до якого звільнився.

Поїздка до Південної Америки стане другою офіційною міжнародною поїздкою принца Гаррі та Меган з моменту їхнього переїзду до США та оселення в Каліфорнії у 2020 році. Під час поїздки до Нігерії вони висвітлили ініціативи свого фонду Archewell Foundation щодо психічного здоров’я молоді та просували “Ігри Нескорених”. У Колумбії вони зосередяться на просуванні Фонду Archewell — безпечного цифрового середовища перед тим, як у листопаді країна прийматиме першу Всесвітню конференцію з питань ліквідації насильства над дітьми.

Нетривалий період перебування “правої руки” пари на посаді вказує на певні проблеми з утриманням персоналу. З моменту одруження у 2018 році, щонайменше 18 працівників команди герцога і герцогині Сассекських пішли з роботи.

Нагадаємо, що принц Гаррі під час свого останнього візиту до Великої Британії відмовився від пропозиції батька, короля Чарльза, пожити в Букінгемському палаці. Натомість молодший син монарха обрав готель.

Джерело: prm.ua