Головний тренер збірної Англії звинуватив англійські медіа у зливі інформації про тактику збірної

Джерело: detector.media
Головний тренер збірної заявив, що медіа злили в мережу тактичну інформацію за дві години після того, як команда закінчила тренування.

Головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт звинуватив британські медіа у зливі інформації про тактику команди перед матчами Євро-2024. Про це пише talkSPORT.

«Ми намагаємося виграти футбольний турнір, а наші власні ЗМІ зливають тактичну інформацію за дві години після того, як ми закінчили тренування. Вони виправлять мене через те, що я сказав, що вони отримали її безпосередньо з табору, і, можливо, так воно й було, але як це допоможе команді?

Як допоможе команді те, що ми даємо швейцарцям, які, можливо, очікували, що ми гратимемо по-іншому, три дні на підготовку до того, що ми можемо зробити?

Я маю сказати про це, тому що нам доводиться працювати в такій ситуації. Це складно, важче, ніж має бути, але ми все одно рухаємось далі», — заявив Саутгейт.

Раніше перед матчем зі Швейцарією у чвертьфіналі Євро-2024 повідомлялось, що Англія буде грати із трьома центральними захисниками.